1. utkání Sedliště x SK AMI 2:0

29.04.2010 20:02

Zápis prvního utkání Sedliště x SK AMI   2:0 

Na první zápas chyběl znovu Michal Javůrek, který se po nemoci asi brzo vrátil a dostal znovu léky na 10 dní. Dále Milan Balcar účastnící se sběru železa, který se konal ve stejný čas jako zápas a bez omluvy nepřišel Tomáš Pikna!!!.

Sestava:

V brance: Josef Macek

Obrana:Vomočil Tomáš, Pavel Škeřík, Chaloupka Luboš, Pirkl Pavel

Útočníci: Pechanec Lukáš, Novák Pavel ml., Jančařík Petr,Lukáš Gregor, Tomáš Gregor (v druhé půli odstoupil, kvůli zraněné noze)

Branky:  Tomáš Vomočil, vlastní gól po dobrém napadání Pavla Nováka ml. + Macek čisté konto

Průběh Zápasu: 

První zápas náš celek zvládl i proti finálovému celku z poháru SK AMI. Hned od začátku náš celek dobře kombinoval a držel míč na svých kopačkách a vytvářel si tlak na soupeře. V prvních 8 minutách však žádné ze zakončení nebylo dostatečně přesné a tak soupeř držel nerozhodný stav. Až v polovině prvního poločasu se z obrany vydal na "spanilou" cestu k prvnímu gólu Vomočil, když dokázal projít celé hřiště po dobré spolupráci útočících hráčů, kteří mu dobře roztáhly obránce do stran a dostal se kličkou na střed hřiště z pravé strany před brankoviště do dobré střelecké pozice, kde levou nohou přesně střílí po zemi k pravé tyčce, když se míč ještě otře o tyč nedává brankáři šanci a ten končí v síti 1:0. Potom se po chybné rozehrávce řítí dva hráči soupeře na osamoceného obránce, kterého se dobrou kombinací zbavují a dostávají se do 100% šance, ale tváří v tvář nedokáží překonat Macka, který skvělým zákrokem vyráží střelu soupeře na roh. Vzápětí ale zvyšujeme skóre, když po dobrém ataku Pavla Nováka ml., který donutí obránce soupeře rozehrát nepřesně na svého gólmana od kterého se míč odráží do vlastní branky a mi tak zvyšujeme na 2:0. Dobrou práci zde odvedl Pavel Novák ml. jen díky kterému branka padla. V druhém poločase naše hra polevila hlavně nepřesnými přihrávky a proto nás i chvílema držel soupeř pod tlakem, ale do žádné vážné šance ho naše obrana nepustila a tak se soupeři nepodařilo vstřelit kontaktní branku. V dvou dobrých střeleckých pozicích se ocitl Pechanec, ale jeho tvrdé střely končí vysoko nad brankou. Po individuální akci se dobré střelecké pozici ocitá Pavel Novák ml., ale místo zakončení volí nepřesnou přihrávku na třemi hráči obsazeného Jančaříka a tak tato šance končí neúspěšně. Divácky neatraktivním nepřesným fotbalem ve druhé půlce se nepodařilo ani jednomu z týmu vstřelit branku a tak zápas v poklidu končí a náš tým se raduje z výhry 2:0 a posunuju se dalším krůčkem k postupu do 1.ligy. Hlavní část na náš tým však čeká příští zápas, kdy se výhrou nad aktuálně vedoucím týmem Gambrinus může dostat do čela tabulky.
 

Autor článku Tomáš Vomočil    

Zpět