Semifinálové utkání Sedliště x SLAVOJ AHOJ 2:1

21.04.2010 19:49

Zápis semifinálového utkání Sedliště x SLAVOJ AHOJ   2:1

Na dnešní zápas jsme nastoupili vcelku oslabený. Chyběl Milan Balcar (pracovně na montáži), Pavel Škeřík (odpolední směna v práci), stále po nemoci Michal Javůrek, zraněný Tomáš Gregor a Tomáš Pikna se dostavil až na polovinu prvního poločasu.

Sestava:

V brance: Josef Macek

Obrana: Vomočil, Chaloupka Luboš, Pirkl Pavel, Tomáš Pikna

Útočníci: Pechanec, Novák Pavel ml., Jančařík, Lukáš Gregor

Branky: Novák Pavel ml., Pavel Pirkl (házený aut si srazil obránce hlavou do vlastní branky)

Průběh Zápasu:

I když oslabený, tak s velkým odhodláním jsme nastoupili do semifinálového utkání. Znovu jsme od začátku vyvinuly tlak na soupeře, který nás dovedl k mnoha slibným kombinacím na útočné polovině, ale díky dobré hře obránců soupeře jsme se nedokázali dostat do vážného zakončení stejně tak jako soupeř se nedokázal prosadit přes naší důraznou obranu a tak první poločas skončil 0:0. Všechno důležité se odehrálo ve druhé polovině, kterou náš tým nezačal šťastně a v 5minutě druhé části po dobré kombinaci soupeře, kdy se nestihl vrátit Pechanec v přečíslení vstřelil první branku 0:1. Náš tým se znovu nastartoval k útočnému tlaku na branku soupeře, tak aby dokázal utkání srovnat. Za zmínku stojí šance, ve které se po dlouhém pasu Macka ocitl Petr Jančařík, ale při ataku obránce nedokázal přesně a důrazně zakončit. Na branku se také řítil osamocený Lukáš Gregor stíhaný obráncem, avšak nedokázal dostat míč pod svoji kontrolu a skončil až v zámezí bez jakéhokoliv zakončení. Individuální akcí se do ideální střelecké pozice dostal Pechanec a tvrdou střelou po zemi bohužel jen nastřeluje levou tyč branky, míč se ještě odráží do brankoviště, kde jej však nikdo nedokázal dorazit. Pak se ještě úplně sám na naši branku řítil útočník soupeře ale fantastickým zákrokem skvěle podržel znovu výborně chytající Macek a udržel tak naše šance v zápase. Tížené vyrovnání přišlo až 7minut před koncem zápasu kdy po kombinaci Vomočila a Pechance v pravém rohu utočné poloviny dostal míč Tomáš Pikna a nekompromisně se dral až do brankoviště soupeře po dvou soubojích doslova protlačil míč skrz dva obránce a brankáře až na osamoceného Pavla Nováka ml., který už jen dorazil míč do prázdné branky a srovnal tak na 1:1. Obrovský podíl na tomto gólu měl Tomáš Pikna, který se prodral přes tři hráče a naservíroval 100% šanci Novákovi, který nezaváhal a byl ve správnou dobu na správném místě. Když už do konce zápasu zbývaly pouhé dvě minuty obě mužstva už mysleli na penaltové kopy, když si pro autové vhazování přiběhl Pavel Pirkl, kapitán Vomočil hecuje Pavla Nováka do vápna soupeře, který ho poslech a tak prudký aut přímo na branku hází po celý zápas bezchybně hrající Pavel Pirkl a v závaru v brankovišti, který tam Pavel Novák dokázal rozpoutat si obránce hlavou vstřelí vlastní gól a posílá náš tým do vedení 2:1. Po chvilce už rozhodčí odpíská konec utkání a náš tým se zaslouženě raduje z postupu do finále!

Sraz hráčů na finálové utkání bude v 17:00 hod, před zápasem ještě proběhne focení, které jsem zajistil u pana Sedláčka!

Autor článku Tomáš Vomočil    

Zpět