6. utkání Sedliště x SK AMI 0:0

03.06.2010 19:39

Zápis 6. utkání Sedliště x SK AMI   0:0 

Na zápas chyběl gólman Macek( odjel dělat státnice - držme mu palce, bohužel bude chybět na 4 zápasy), Pikna(zlomený nos), Pirkl(práce),Gregor L i T (bez omluvenky),Jančařík (poraněné koleno), a jen na lavičce nehrající Vomočil (po nemoci). Takže výrazně oslabený tým který hrál celý zápas bez střídání.

Sestava:

V brance: Pavel Škeřík

Obrana: Chaloupka Luboš, Milan Balcar, Pavel Novák ml. 

Útočníci: Pechanec Lukáš, Michal Javůrek

Průběh Zápasu: 

Zápas byl poznamenaný základními předpoklady k výhře. 1 - znovu příšerný terén spíše bahení čvachtanice (je to sice stejné pro oba celky, ale těžko se na tom dá předvést kvalitní hra), 2 - žádný hráč na střídání, 3 - trocha toho štěstíčka (čtyři nastřelené tyče, které zabránily gólu) 4 - to hlavní! vstřelit asi z 10 vyložených šancí branku.
Předem musím pochválit nastoupivší šestici hráčů, kteří si po celý zápas vytvořili jednoznačnou herní převahu a soupeře k žádné vážné šanci nepustila. Bohužel tento bojovný výkon, kterým si vytvoři opravdu 10 výborných střeleckých šancí nedokázali proměnit ve vítězný gól. Chyběla trocha štestí, když 4 střely odrazí tyč a potom už jen trocha rozvahy našich útočníků, kteří se tváří v tvář na těžkém terénu nedokázali proti brankáři soupeře prosadit, když někdy opravdu stačilo jen trefit odkrytou branku rozhozeného soupeře. Tým hral dobře a na to, že si nemohl za celý zápas ani na chvilku odpočinout, tak si držel slušné tempo až do konce zápasu a zasloužil si vstřelit branku, která by zápas vítězně rozhodla. Ta bohužel i po velké snaze nepřišla a tak zápas končí pro nás smolně bez branek 0:0 a mi strácíme cenné dva body a pustíme si dýchat na záda dotahující se Combo na rozdíl jediného bodu v tabulce.
 
Ps: musím tu ještě zmínit, že rozhodčí neodpískal jednoznačnou penaltu, když do střely Pechance jednoznačně rukou zasahuje ve vápně obránce soupeře. Hráč se sice střele uhýbal a nebyl to od něj úmysl ale natažená ruka od těla, která odrazila míč mířící do branky stojícího obránce ve vápně je jasnou penaltou, která také mohla zápas rozhodnout. Pravidla jsou v tomto jasná,a to že každá taková to ruka je nedovolený zákrok bez ohledu jestli byla úmyslně nebo neúmyslně. Rozhodčí to viděl jasně a nechal chladně hru pokračovat se slovy to nebyl úmysl. Chápu, že to nejsou profesionální rozhodčí a spoustu zákroků nevidí, ale tento viděl jasně a pouze jeho neznalost pravidel také ovlivnila zápas.
Autor článku Tomáš Vomočil     
Zpět